↑ Return to Echipa noastră

Mihaela Sandu, Lector Univ. Dr.

Mihaela Cornelia Sandu este lector universitar în cadrul Facultăţii de Administraţie şi Afaceri, Universitatea din Bucureşti. În anul 2013 a terminat şcoala doctorală în cadrul Facultăţi de Ştiinţe Economice, Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu şi a obţinut titlul de doctor în economie cu teza „Reputaţia firmei şi rolul acesteia în cadrul mediului concurenţial”. În anul 2015 a terminat studiile postdoctorale în cadrul Institutului de Economie Naţională, Academia Română.

Mihaela Cornelia Sandu este interesată în aplicarea metodelor şi tehnicilor matematice, statistice şi econometrice în studiul comportamentului economic. Aceasta este utilizator SPSS şi R. A publicat articole de specialitate în domeniul economiei legate de studiul cantitativ al efectelor reputaţiei firmei şi în prezent desfăşoară studii în domeniul healthcare. În anul 2011 a publicat cartea „Statistica pe înţelesul tuturor” în calitate de coautor iar în anul 2014 a publicat cartea „Elemente de matematică pentru economişti” în calitate de unic autor.

În ceea ce priveşte activitatea didactică, Mihaela Cornelia Sandu predă în prezent Matematică pentru economişti şi Statistică în SPSS (la specializarea de licenţă Marketing, anul I), Econometrie şi Logistică (la specializarea de licenţă Marketing, anul II), seminarul de Econometrie (la specializarea de licenţă Administrarea Afacerilor, anul II), seminarul de Analiză de date pentru afaceri (la specializarea de licenţă Administrarea Afacerilor, anul III) şi Statistică aplicată (la specializările de master Administrarea Afacerilor Mici şi Mijlocii şi Administrarea Relaţiilor Publice şi Asistenţă Managerială).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>