Despre noi

Viziunea noastra

Sa devenim o autoritate in producerea, diseminarea si implementarea cunoasterii de varf in perimetrul intelegerii comportamentului uman pus fata in fata cu luarea deciziilor economice.

Misiunea noastra

Grupul Academic de Studii in Economie Cantitativă deruleaza cercetari teoretice si empirice pentru intelegerea procesului de luare a deciziilor economic si financiare in contextual rationalitatii limitate specifica indivizilor. Analiza cantitativă reprezintă un instrument valoros cu ajutorul căruia ne fundamentăm deciziile și tocmai de aceea construirea competențelor în materie de analiză de date reprezintă o prioritate pentru noi. Intelegerea dobandita din studiile si cercetarile pe care le realizăm se doreste inglobata in informatia pe care o transmitem catre studenti in procesul de predare si se constitute intr-o baza solida pentru a ajuta indivizi si organizatii in directia unei mai bune raportari la mediul socio-economic in care evolueaza.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>